Om prosjektet

Vestsiden Fjeldberg er følelsen av å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket fra sentrum. Med gode solforhold, gode uteplasser og flott utsikt utover Vesterelven får man gode bokvaliteter. Leilighetene på Vestsiden Fjeldberg er moderne og bygget med tanke på et enklere liv.

Prosjektet ligger på Fjeldberg, like nord/vest for bysentrum i Fredrikstad. Herfra er det ca 1 km til gågata og elvepromenaden som byen er så kjent for. I sentrum finnes alt man kan forvente i en bykjerne. Restauranter, kino, kulturtilbud etc.

Prosjektet ligger syd og vestvendt og får gode solforhold. Fra leilighetene i front har man utsikt mot Vesterelva som flyter stille mellom Gressvik og Kråkerøy.

Det er kort vei til Værsteområdet som fremstår som en ny bydel, med spennende virksomheter innen teknologi og helse. Her ligger bla. Høgskolen i Østfold, Fredrikstad stadion, Helsehuset og legevakten, og her planlegges også byens nye storstue Arena Fredrikstad og mye annet.

Boligbebyggelsen består av 3 lamellbygg plassert oppe på taket av et næringslokale, dette gjør at boligene hever seg over de omliggende områdene. Lamellbebyggelsen gjør at det dannes egne tun mellom byggene. Deler av disse arealene tillegges leilighetene som private hager, mens resten blir fellesarealer med sosiale soner for både store og små. Det legges vekt på å opparbeide arealene med en grønn profil.

Beliggenhet, utførelse, standard og bomiljø gjør Vestsiden Fjeldberg til en boligdrøm som kan virkeliggjøres nå, og være din bolig for resten av livet. 

Forprosjekt/ design: SPINN Arkitekter

Detaljprosjket: LINK Arkitektur

Umbraco CMS fra MarkedsPartner